Lammaskallio

white.jpg
 

Lammaskallio on maatila Tuusulanjärven rannalla. Tilalla toimii taiteilijayhteisö, johon kuuluu ammattilaisia ääni-, kuva- ja vaatealoilta. Yhteisön lisäksi tilalla viljellään luomukasviksia, kasvatetaan lampaita ja pihapiiristä löytyy hevostalli.  Lammaskalliolla on aina avoimet ovet.

 
Lammaskallio_1.jpg

Ainutlaatuinen studio

Lammaskalliolle valmistuu uusi studio 31.12.2018. Se on suunniteltu mahdollisimman viihtyisäksi luovaksi tilaksi. Janne Riionheimon kanssa suunnitellut tilat tehdään valtavan hyvän kuuloisiksi. Tila on avara ja valoisa, ja ikkunoista näkyy hevoslaidun sekä peltoa silmänkantamattomiin. 

jukka-mix_2.jpg

Inspiroiva fiilis

Kuvittele rauha ja kiireettömyys. Lammaskallio on paras paikka keskittyä olennaiseen. Lammaskallio on kuin tehty biisinkirjoittamiseen ja inspiraation löytämiseen.  Pidämme huolta, että saat luoda omaa taidettasi rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.

lammaskallio_2.jpg

Unelmien miljöö

On selvää, että Lammaskalliolla puitteet ovat kohdillaan. Voit lähteä ihmettelemään luontoa suoraan studion ovelta, käydä tutustumassa lampaisiin ja hevosiin sekä tutustua luomukasvisten viljelyyn. Rantasauna lämpenee ja pulahdus järvessä karistaa kiireen ja stressin. Ruokapuolesta pitää huolen Lammaskallion pizzauuni ja naapurissa sijaitseva suomen ainoa luomuravintola Härmän Rati. 

 

lammaskallio_jarvi_2.jpg

Loistava sijainti

Koe maaseudun parhaat puolet lähellä kaupunkia. Lammaskallio sijaitsee Tuusulassa, kulttuurimaisemassa järven rannalla. Helsingistä pääset puolessa tunnissa autoillen suoraan perille tai samassa ajassa junalla Järvenpäähän. Juna-asemalta paikalle pääsee jalan tai tarjoamallamme autokyydillä. Lammaskalliolla voit majoittua tarpeidesi mukaan pidempiäkin aikoja.

Lammaskallio_1.jpg